Zorg vanuit het hart

Dagbesteding De Schutse en Annahof – An de Koaie

Het doel van groepsverzorging is dat ouderen uit de omgeving zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en functioneren. De zorg is gericht op het aanbieden van diverse activiteiten, het geven van individuele aandacht op zowel lichamelijk als ook op psycho-sociaal gebied.

De ingang van de afdeling is gelegen aan de Tienhoven en is ingericht voor 10  bezoekers. Het aanbod sluit aan bij de Wmo indicaties: begeleiding groep en begeleiding groep speciaal.

 

Annahof – An de Koaie

In appartementencomplex Annahof is een dagbesteding An de Koaie gesitueerd.
In een ruime setting wordt op een prachtige locatie dagbestedng aangeboden op basis van een indicatie Wmo voor overwegend ouderen waarbij extra nadruk komt te liggen op het aanbieden van activiteiten die aansluiten bij de achtergrond en belangstelling van de bezoekers.

Door de centrale ligging en de directe aansluiting met het wonen in Annahof is het streven om van deze dagbesteding een laagdrempelige voorziening te maken in de wijk waardoor ook de contacten met de omgeving worden versterkt en het mogelijk blijkt dat ouderen daarmee langer zelfstandig kunnen blijven functioneren.