Samen Doen is een spaarprogramma in de gemeenten Tholen en Bergen op Zoom. Met Samen Doen kunnen punten worden gespaard bij deelnemende lokale winkeliers, ondernemers en instellingen. Ook Schutse Zorg Tholen is een deelnemende instelling. Behalve voor zichzelf, sparen spaarders ook voor een spaardoel. Dit kan zijn een vereniging, club of een ander maatschappelijk, lokaal doel. U kunt zelf kiezen voor welk goede doel u wilt sparen. Schutse Zorg Tholen heeft als spaardoel: Bewonersvakantie.

Hoe werkt Samen Doen?

Bij elke aankoop in ons zorgrestaurant In de Buurteen/of in het Winkeltje geeft u bij de kassa uw Samen Doen pas. De medewerker/vrijwilliger scant de pas en toetst het juiste aantal punten in. Deze punten kunt u later verzilveren voor korting of u kunt ze gebruiken voor speciale acties en aanbiedingen.

Spaarders kunnen via de website inloggen op hun persoonlijke account en zien hoeveel punten zijvoor zichzelf en het gekozen spaardoel hebben gespaard. Voor meer informatiezie de website www.samen-doen.nl.

Pas aanvragen

Wilt u ook punten sparen? U kunt dan o.a. een pas aanvragen bij Josefine Vaders, directiesecretaresse van Schutse Zorg Tholen of bij één van de aangesloten winkeliers, of registreer u via de website. Het gebruik van de pas is helemaal gratis.

Waardering van punten aan Mantelzorgers

Schutse Zorg Tholen waardeert haar mantelzorgers met Samen Doen punten voor elke zorgtaak die de mantelzorger doet voor een familielid.

Een uur mantelzorg staat voor 240 punten, dit is omgerekend 2,40 euro. Daarvan gaat 40 procent naar een door de spaarder u gekozen spaardoel.

Voordelen van Samen Doen punten zijn:

- zelf een extraatje kopen.

- voor uw familielid een extraatje kopen of iets samen doen (bv. Uit eten gaan in het zorgrestaurant in Schutse Zorg Tholen).

- de gemeenschap steunt door de punten in te leveren bij deelnemende winkeliers op ons eiland.

- een zelfgekozen goed doel steunen op het eiland Tholen.

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Josefine Vaders - directiesecretaresse mail: j.vaders@schutsezorgtholen.nl of via telefoonnummer 0166 658600.